Het was erg fris in de gymzaal toen de spelers arriveerde in de Sprunk. Na het inspelen begonnen we aan de 2e wedstrijd tegen HVC. Uit hadden we dik verloren en niet veel in te brengen. VoKon begon sterk en kwamen met 4-0 voor te staan. Toen begon de tegenstander met serveren en kon VoKon geen punt scoren uit hun aanval en binnen een paar tellen was het 4-13!! VoKon was totaal de kluts kwijt en er lukte helemaal niets.

En met 12-25 was de set voor Neerkant. Tijdens de veldwissel en voor aanvang van de tweede set kwamen tot de conclusie dat we toch uit een ander vaatje moesten gaan tappen. Set twee leek helemaal niet op set 1. Waarschijnlijk werd VoKon gesteund door het massaal toegestroomd publiek en vocht VoKon voor elk punt en met 25-15 was het weer gelijk in sets. De derde set werd en goed gespeeld en ook veel aanvallen van de tegenpartij gekeerd en met 25-17 was ook set 3 voor VoKon.

Toch een beetje moe gestreden begonnen we aan de vierde set en ging het een stuk moeizamer. We kwamen wel voor te staan maar konden niet echt uitbouwen. We lieten zelfs Neerkant 24-24 maken!!! De spanning was daar en VoKon moest echt geconcentreerd blijven, misschien wel iets te….24-26 voor Neerkant.

Het werd dus een 5 setter! VoKon begon de 5e set sterk en heeft deze set met 15-7 gewonnen.

Een verdiende 3-2 winst voor VoKon. Publiek, Vera en Cos bedankt, het was een lekkere pot!