Zondag 6-11 vertrokken de mannen van VoKon naar de Hegelsom om daar te ballen tegen Trivia. Na een lange warming up kon de wedstrijd beginnen. Voor VoKon begon het allemaal heel soepel en konden meteen een voorsprong opbouwen. Deze set kwam VoKon niet in de problemen en hadden we zelfs 7 punten voorsprong. Het geloof was bij Trivia verdwenen en met 16-25 ging de eerst set naar VoKon.


Voor aanvang van set 2 waren de ,mannen van Vokon het eens dat dit te gemakkelijk ging en we ons niet met hun spel moesten laten meeslepen. Dit deden we niet en met 12-25 was ook set 2 binnen. Tijdens de derde set konden we merken dat Trivia toch meer en meer het spel van VoKon kon volgen en bleven ze ook redelijk goed bij. VoKon was gebrand om ook hier de winst mee naar Koningslust te nemen en deed er nog een schepje bovenop. Resultaat 19-25!!! De winst is binnen, op naar de volle winst.

De 4e set ging het niet mee zo lekker bij VoKon, veel onnodige fouten, mindere passes en het afmaken ging ook niet meer zo goed. Met 25-17 ging deze set dus ook naar de thuis ploeg.

Uitslag: 1-3