Op Donderdag 30-09 mochten we na een hele tijd weer eens een wedstrijd spelen, de allereerste van dit seizoen. Het was daarom ook wel even wennen, enkele kleine wijzigingen in het team van dames 2. Nog maar enkele keertjes samen getraind en dan.... Yes Spelen!

de eerste set was het wat onwennig allemaal, van enige spanning was er dan toch wel sprake, de set lieten we in Meerlo met 25-21.

Set twee waren we al in ons element, dat was zichtbaar in het spel en aan de tegenstander, ze kregen het moeilijker en als ze enkele puntjes los waren, zagen ze dat het kantelde en dat VoKon ieder keer weer bij kwam, de set trokken we naar ons toe met 20-25.

De derde set wist Meerlo even niet wat te doen en daar maakten we dankbaar gebruik van 14-25.De laatste set moest nog gespeeld worden, waren we te overmoedig geworden, we keken in elk geval bijna de hele set tegen een achterstand aan, met dank aan hun beste speelster die het ons lastig maakte met haar serve. totdat Meerlo dacht dat ze de set gewonnen hadden en en we van 19-12 terug vochten tot 24-21!  De VoKon dames kregen weer moed en Meerlo wist het even niet meer. puntje voor puntje hebben we ons teruggeknokt totdat uiteindelijk de set mee ging naar Koningslust 25-27.

de eerste drie punten staan genoteerd. Prima en plezierig spel vertoond!