OP de onlangs gehouden jaarvergadering zijn Twan Joosten en Marco van Megen gehuldigd vanwege hun 25 jarig lidmaatschap van de vereniging

Een volledig heren team vroeg op weg naar Belfeld met Twan als couch en Loe. De eerste set was wennen aan de omstandigheden en werd verloren met 25- 21.   De tweede werd overtuigd gewonnen.
Jammer dat we de andere sets verloren, de vierde waren we er dichtbij. Er zat inderdaad meer in, niet verzilverd.
Op naar de volgende wedstrijd op zondag 24 april in koningslust tegen Asterix.

De wedstrijd tussen trivia en vokon 2 (met versterking) starte goed met 2 sets winst voor de thuisploeg. setstanden 25-21, 25-23, 21-25, 20-25 en 11-15

Zondag 27-03-2022 heeft Ton van Dijck, zijn laatste wedstrijd voor VoKon gefloten. Ton gaat genieten van zijn welverdiende volleybalpensioen. nadat hij zelf niet meer mee kon doen door lichamelijke pijntjes is Ton bij de club gebleven en heeft daar jaren leiding gegeven door de fluit te hanteren en op te treden als vaste scheidsrechter van Heren2.

Ton bedankt voor je inzet.

% weken na onze laatste wedstrijd in Kessel mochten we weer aantreden in de Haof.

Deze keer waren we eerder in de zaal dan de thuisclub. Na ruim ingespeeld te hebben begonnen we aan de wedstrijd, de eerste drie punten waren voor ons, toen het spel aan de andere kant mocht beginnen was er geen houden meer aan de serve was te sterk waardoor Kessel met 14-3 voor kwam te staan.

Wedstrijd tegen Kessel

Met een erg samengesteld team gingen we naar Kessel waar we een half uur te laat arriveerden na kort warm spelen begon de wedstrijd waarin het voor ons al snel duidelijk werd dat we een erg sterke tegenstander hadden die goed op elkaar ingespeeld was.

Zondag stond de eerste wedstrijd na de corona pauze weer op het programma. Om 9.00 vertrokken de mannen van VoKon, via een toeristische zeiknatte route door Maasbree, Grashoek naar Neerkant.
De eerste set begon VoKon met een goede service reeks en wisten we een redelijke voorsprong op te bouwen. Gaande weg de set kwam NVC echter wat meer in het ritme en had VoKon het moeilijk om zelf de punten te scoren. Toch was de opgebouwde voorsprong groot genoeg om de set met 19-25 te winnen.

Afgelopen zondag kwam arsenaal op bezoek in Koningslust. Altijd garantie voor een leuke en sportieve pot volleybal. De eerste set ging het VoKon voor de wind en kwamen we royaal voor te staan. Het leek erop dat deze set kat in het bakkie zou worden. Maar arsenaal knokte zich terug en VoKon kreeg met een beetje hulp van de scheidsrechter weer grip op de set en met 26-24 werd de set binnengehaald. De daarop volgende sets ging het gelijk op en werd er door beide teams gevochten voor elk punt. Vokon ging gelukkig elke set met de winst er van door. 25-22, 25-21 en 25-21. De volle winst voor VoKon en een heerlijke pot gespeeld!

Vandaag thuis tegen Holyoke. Al snel blijkt dat we, ondanks dat we aangevuld zijn met twee heren van heren 1, het niet gaan redden tegen deze ploeg. Eerste set verloren met 19-25. Tweede set gewonnen met 25-18. Derde en vierde set helaas ook verloren met 19-25. Jammer, volgende keer beter!