Afgelopen zondag kwam arsenaal op bezoek in Koningslust. Altijd garantie voor een leuke en sportieve pot volleybal. De eerste set ging het VoKon voor de wind en kwamen we royaal voor te staan. Het leek erop dat deze set kat in het bakkie zou worden. Maar arsenaal knokte zich terug en VoKon kreeg met een beetje hulp van de scheidsrechter weer grip op de set en met 26-24 werd de set binnengehaald. De daarop volgende sets ging het gelijk op en werd er door beide teams gevochten voor elk punt. Vokon ging gelukkig elke set met de winst er van door. 25-22, 25-21 en 25-21. De volle winst voor VoKon en een heerlijke pot gespeeld!

Vandaag thuis tegen Holyoke. Al snel blijkt dat we, ondanks dat we aangevuld zijn met twee heren van heren 1, het niet gaan redden tegen deze ploeg. Eerste set verloren met 19-25. Tweede set gewonnen met 25-18. Derde en vierde set helaas ook verloren met 19-25. Jammer, volgende keer beter!

De eerste set ging het lang gelijk op. Maar de dames van VoKon trokken op het laatst de set toch nog ruim naar zich toe 18-25.
Set 2 en 3 verliepen ongeveer gelijk tot de 10 punten ging het gelijk op en daarna liep VoKon uit 13-25 en 16-25.
De laatste set verliep heel relaxed. Na een super service beurt van Lisa van wel 10 punten ging de laatste set met gemak naar VoKon 9-25.

Om 9.00 vertrokken de 5 mannen van heren 1 aangevuld met een dame voor de eerste uitwedstrijd naar Hegelsom. Speler nummer 7 kwam om 10.10 aan gewandeld om als zevende speler toegevoegd te worden aan het team, terwijl de eerste set al bezig was.

De 2e wedstrijd van het seizoen was tegen Asterix 2 in Maasbree.
Katja, Jan, Ralf, Anne, Kyra, Cos en Ludo H begonnen vol goede moed aan de wedstrijd.
Flink aangemoedigd door onze Loe. Al snel bleek Asterix de sterkere ploeg.

Dames 2 ging goed van start. De eerste 2 sets werden redelijk makkelijk gewonnen 25-22, 25-18. Passes kwamen goed en daardoor kon er goed afgerond worden. De derde set kwamen we met 17-10 voor. Helaas gaven we hem daarna volledig uit handen.

Op deze herfstachtige zondag mochten de heren van VoKon1 aantreden tegen Neerkant. Van oudsher een lastige tegenstander waarbij VoKon1 meestal met verlies de kleedkamer inging. Na een lange periode van niet spelen klonk eindelijk om 11.00 het begin signaal.


De eerste keer sinds lange tijd dat weer eens een wedstrijd konden spelen.
We keken er echt naar uit, want hoe voelt dat ook alweer.
We hadden ook geen trainingswedstrijd om er weer in te komen.
Bleek niet nodig achteraf. We hebben een mooie en aantrekkelijke wedstrijd gespeeld met zijn allen.

Op Donderdag 30-09 mochten we na een hele tijd weer eens een wedstrijd spelen, de allereerste van dit seizoen. Het was daarom ook wel even wennen, enkele kleine wijzigingen in het team van dames 2. Nog maar enkele keertjes samen getraind en dan.... Yes Spelen!