Gisteravond mocht het gelegenheidsteam van VoKon heren 1 aantreden in de supermooie accommodatie in Venlo. Door persoonlijke afmelding op het laatst moesten we nog opzoek naar een 6e speler(ster).

Afgelopen Zondag speelde we de derde wedstrijd tegen NVC (resultaat tot nu 1x gewonnen,1x verloren).

We wisten dus dat we aan de bak moesten. Omdat we nog steeds met een geblesseerde zitten hadden we 2 invallers geregeld.

Heren 2 mocht vanochtend tegen Peelpush 3 aantreden. Lekkere wedstrijd waarin het de eerste 3 sets de hele tijd goed tegen elkaar op ging. Helaas trok Meijel 3 keer aan het langste eind. De laatste set was de piep leeg. 0-4 voor de heren en dames uit Meijel

Op deze eerste koude zondag in december vertrokken de spelers van VoKon naar het verre Broekhuizenvort.
Onze middenaanvaller had zich helaas de avond ervoor met griepachtige klachten afgemeld en bleken er gelukkig nog 6 over.
Tijdens het inspelen viel het al op dat brovoc veel lengte en slagkracht had. VoKon mocht de set beginnen met serveren en begon soepel aan deze set.

Het was erg fris in de gymzaal toen de spelers arriveerde in de Sprunk. Na het inspelen begonnen we aan de 2e wedstrijd tegen HVC. Uit hadden we dik verloren en niet veel in te brengen. VoKon begon sterk en kwamen met 4-0 voor te staan. Toen begon de tegenstander met serveren en kon VoKon geen punt scoren uit hun aanval en binnen een paar tellen was het 4-13!! VoKon was totaal de kluts kwijt en er lukte helemaal niets.

9.30 kwam het team van melderslo met 9 spelers binnen in een frisseĀ  gymzaal.de zes spelers. katja en cos,luc en JanĀ  ludo en ludo waren al warm aan het spelen.
Klokslag 10.00 floot linda af voor de eerste set. Het was vechten om de tegenstander het hoofd te bieden.
Her waren onze opslagen waar melderslo met moeilijk met had.

Zondag 6-11 vertrokken de mannen van VoKon naar de Hegelsom om daar te ballen tegen Trivia. Na een lange warming up kon de wedstrijd beginnen. Voor VoKon begon het allemaal heel soepel en konden meteen een voorsprong opbouwen. Deze set kwam VoKon niet in de problemen en hadden we zelfs 7 punten voorsprong. Het geloof was bij Trivia verdwenen en met 16-25 ging de eerst set naar VoKon.

vandaag tegen Ijsselstein en hoewel het een zware dobber zou worden konden we de eerste 2 sets goed mee komen .jammer van de laatste 2 sets deze werden jammer genoeg met groter verschil verloren.Al met al niet slecht gespeeld.

Afgelopen zondag na de klok te hebben verzet waren alle spelers en tegenstander al vroeg aanwezig bij de Sprunk.
Brovoc had behoorlijk wat lengte meegenomen en VoKon wist dat ze echt aan de bak moesten.
Tijdens het inspelen konden we al zien dat er bij hun 2 spelers van de 8 met weinig ervaring in het veld staan.