No module Published on Offcanvas position

Arsenaal - VoKon h1, 230119

Gisteravond mocht het gelegenheidsteam van VoKon heren 1 aantreden in de supermooie accommodatie in Venlo. Door persoonlijke afmelding op het laatst moesten we nog opzoek naar een 6e speler(ster).

Na wat bellen en appen hadden we een dame om 18.20 bereid gevonden om om 18.50 mee te gaan naar Venlo tegen de altijd lastige Arsenaal. Met 4 heren en 2 dames  was in het begin wat onwennig maar we gingen ervoor.

De eerste set speelde we goed en konden ook lekker aanvallen. Het ging gelijk op en VoKon had deze set kunnen winnen maar met 25-23 was de set voor Arsenaal. Set 2 begon Arsenaal sterk en kwamen we meteen een aantal punten achter en tegen deze sterke tegenstander is het moeilijk om de achterstand te verkleinen. We speelde niet slecht alleen minder dan de eerste set en met 25-14 was de set voor de thuisploeg. Set 3 was een mix tussen set 1 en 2. We konden lekker aanvallen maar helaas was de verdediging net iets beter. We moesten knokken voor elk punt. Uiteindelijk werd het 25-17 en deden we ons zelf wat puntjes te kort, we hadden meer verdiend.

De laatste set waren we gebrand om deze mee naar Koningslust te nemen. We kwamen een paar puntjes voor en alles leek te kloppen. Helaas gaf Arsenaal zich niet gewonnen en kwamen we lang gelijk te staan. Uiteindelijk was Arsenaal net iets sterker en met 25-21 was deze set ook voor hun.

Ondanks het verlies met 4-0 hebben we SUPER en LEKKER gebald en hadden we eigenlijk 1 setje verdiend om te winnen.